dimecres, 21 de novembre de 2012

HEM FET D'ACTORS!

ELS DILLUNS, APROFITANT QUE TENIM EL SUPORT DE NA SONIA, REALITZAM DIFERENTS TALLERS INTRACICLE (LES DUES CLASSES DE 3 ANYS MESCLADES).

FA 3 SETMANES NA IRENE I JO VÀREM REPRESENTAR A L'ESCOLA "LA RATETA PRESUMIDA". ELS NINS VAREN RIURE MOLT QUAN ENS VAREN VEURE DISFRESSADES I FENT "S'ANIMAL".

DESPRÉS, A PLÀSTICA, AMB L'AJUDA TAMBÉ DE NA SONIA, ELS CANGURS I ELS CONILLS VAREN FER SES SEVES PRÒPIES CARETES DEL PERSONATGE QUE MÉS ELS HI VA AGRADAR DE L'OBRA I, DIVIDITS EN TRES GRUPS, VAREN REPRESENTAR ELLS MATEIXOS AQUESTA OBRA PER A LA RESTA DE GRUPS. HO VAREN FER MOOOOOLT BÉ!
AQUÍ TENIU LES FOTOS...


AMB AQUESTA ACTIVITAT TREBALLAM ASPECTES TAN IMPORTANTS COM SÓN EL JOC SIMBÒLIC, L'EXPRESSIÓ ORAL, EL TREBALL EN EQUIP, LA MOTRICITAT, EXPRESSIÓ PLÀSTICA....I EL QUE ÉS MÉS IMPORTANT....ENS DIVERTIM!!!

5 comentaris:

 1. Respostes
  1. Sí, les gustó tanto que la idea es seguir con esta dinámica durante todo el curso, representando diferentes cuentos clásicos (intentaremos hacer una cada mes o 2 meses...).
   Incluso en el segundo trimestre, cuando empecemos con los talleres de padres, os podéis animar y preparar una vosotros! ;)

   Elimina
  2. Que buena idea!! soys las mejores !!XD

   Elimina
 2. Respostes
  1. Els artistes són els vostres nins!!! Que de veres que ho varen fer genial... Després a la classe de vegades juguen a fer dels personatges de l'obra. D'aquí al "passeig de la fama"!

   Elimina