dijous, 13 de juny del 2013

JUGUEM AMB NÚMEROS

TAMBÉ AMB ELS NÚMEROS ENS PODEM DIVERTIR!!!
APROFINTANT EL BON TEMPS, AQUESTA SETMANA HEM FET JOCS AL PATI AMB DAUS, PER APRENDRE A RELACIONAR QUANTITAT I GRAFIA, QUANTIFICAR.....

CARRERES D'ANIMALS: Cada infant tria l'animal per començar la carrera, i amb un dau gegant van tirant i avançant tantes caselles com indica, fins arribar a la meta!!! D'aquesta manera aprenen a comptar i relacionar els punts del dau amb una quantitat.


"PILLA-PILLA": El tradicional "pilla-pilla", però amb unes petites variacions. El "caçador" llança el dau gegant i diu en veu alta el número que ha sortit. Els altres han d'anar corrent a cercar el número escrit a terra per posar-se fora de perill i evitar ser "caçats". Amb aquest joc, aprenen a relacionar quantitat i grafia, ja que  han d'identificar els números escrits, així com comptar els puntets del dau.




"MACARRONS": Cada nin té un tassó, on anirà ficant tants de macarrons com marqui el dau (en aquest cas un dau petit). Quan s'acabin, tots compten quants han aconseguit per veure qui té més.
Amb aquest joc, aprenen a comptar i quantificar grups, esperar el seu torn, identificar quantitats amb el dau, comparar quantitats....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada